I denna kategori hittar du ett stort urval av Vaiana / Moana produkter. Utställningar inkluderar allt vår Vaiana kläder, inklusive Vaiana blusar, tröjor, byxor, strumpor och underkläder. Vi har också flera olika utformningar av Vaiana Bedding i hög kvalitet med vackra färger.

Moana / Vaiana

Moana är namnet på Disneys fantastiska nya film från 2017. Den svenska filmen blir Moana kallas Vaiana. Filmen följer Vaiana eller Moana som huvudpersonen säger vistelseort på en polynesisk ö i Stilla havet. Vaina, förutom att vara en glad tjej som är mycket intresserade av havet, även hövdingens dotter. Vaiana Filmen hade premiär i 2017, och är nominerad till 2 oscars. Filmen är nominerad som bästa animerade film och bästa låt. Låten Hur långt ska jag gå har varit en riktig succé, och har tagit hela världen (och även Sverige) med storm och har snabbt blivit en av de mest spelade låtar på olika musiktjänster.


Vaiana Kläder

I denna kategori, samlades vi naturligtvis ett stort utbud av olika Vaiana kläder. Gemensamt för alla våra kläder är att det är super trevlig och bra kvalitet i många olika utföranden i ljusa färger. Du hittar allt från Vaiana Byxor, Underkläder, jackor, klänningar och mer med Vaiana här. Hela vårt sortiment är 100% officiellt licensierade produkter från Disney Vaiana, vilket garanterar hög kvalitet.


Vaiana Sängkläder

Vi've fick också Vaiana Sängkläder hem i flera olika utföranden. Barn älskar att sova med sin favorit superhjälte eller Disney Princess. Är ditt barn älskar Vaina / Moana? Då Vaiana Påslakan en säker hit. Alla våra Vaiana Sängkläder är 100% officiellt licensierade produkter.

Vaiana / Moana

Læs mere Skjul tekst
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden