Här hittar ni en massa klassiska spel som yatzy, ludo, uno, pussel, memory och spel – men i kända Disney-versioner som barnen älskar. Våra många pussel är extra populära och du hittar säkert en svårighetsgrad som passar till ditt barn baserat på antalet brickor.

Golvpussel är ett nytt sätt att lägga pussel på och här vi naturligtvis också ett stort urval med barnens favoritmönster. Det kan vara lite svårt att lägga ett golvpussel eftersom barnen ser pusslet i en annan vinkel än när de har det framför sig på ett bord, men när de vant sig vid det, är det en klar favorit!
 
Ni hittar naturligtvis också ett stort urval med klassiska spel med t.ex. Disney Princess, Hello Kitty, Nalle Puh eller kanske ett Star Wars memory? Memory är ett fantastisk sätt att träna minnet på och glädjen kommer aldrig att sluta när det lyckas att komma ihåg rätt och få ett par – memory är ett spel för alla!

Det finns inget trevligare än att samlas omkring ett spel eller pussel som alla kan vara med om! Hos Dreamkids hittar du alla pussel som riktar sig till flera åldersgrupper. Till de helt små har vi pussel med ganska få brickor, så de kan få positiva upplevelser när de lyckas samla de snygga motiven. När man övat på att lägga pussel ska det natruligtvis ha flera brickor mera. Här har vi ett stort urval med pussel, oavsett om man är duktig till att lägga pussel med 25 brickor eller en haj till dem med 50 brickor eller kanske kan man lägga pussel med över 100 brickor!

Spil & Puslespil

Læs mere Skjul tekst
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
Læs mere Skjul tekst