[[CATEGORYNAME]]

När man går i skolan är det nödvändigt med ett pennfack. Pennfacket ska både vara snygg, häftig och praktisk. Här har vi samlat våra bästa förslag till Billiga pennfack till barn. Till pojkarna finns våra Disney Bilar Pennfack som är en säker vinnare och mycket populära. Ett annat bra förslag är Star Wars Pennfacket eller The Avengers Pennfack. Bland flickorna är det Disney Frost Pennfack som är mycket populära tillsammans med Disney Violetta Pennfack med innehåll.


[[Produktgruppe mellemside skabelon]]

Nallar får ofta en speciell plats i barnens hjärtan. De ger barnen möjlighet att leka med deras tecknade filmers idoler i deras fantasivärld. Samtidigt ger det barnen trygghet när de ska sova eller är ledsna. För ett barn är nallen ofta en vän som följer dem genom hela livet, så att ge ett barn en nalle kan vara något som de behåller och ger glädje i många, många år. Kommer du ihåg vilken nalle du fick som barn? Det gör de flesta barnen och har i dag ofta flera nallar. Några barn kan inte få nog med nallar och många (speciellt flickor) behåller dem i många, många år också efter att de vuxit upp från deras barndom. Nallar har en helt speciell effekt på barnen och har också ofta en speciell betydelse. Barn kan snabbt växa från deras leksaker men deras älsklingsnalle följer dem hela vägen upp genom deras vuxenålder. Vilken Disney-film eller Disneyfigur är ditt barns favorit? Vi har alla våra egna favoriter. Om du inte hittar din eller ditt barns favorit här, är du välkommen att skicka oss en e-mail med dina önskemål. Vi hoppas dock att något i vårt sortiment kan glädje de allra flesta barnen.

Om du älskar Musse Piggs Klubbhus, så ska det naturligtvis vara nallar från Disney med figurerna som medverkar i Musses Klubbhus. Det kan vara en av de klassiska Disney nallarna som t.ex. Kalle Anka nalle, Musse Pigg nalle eller kanske en Mimmi Pigg nalle? Eller tycker din son eller dotter bättre om de nya Disney figurerna och filmerna, så ska det kanske vara en Disney Bilar Blixten McQueen nalle, Disney Planes Dusty nalle eller den älskade fisken Nemo från Disney-filmen Hitta Nemo. Vi har alltid de gamla klassiska nallarna i lager, som t.ex. Nalle Puh nalle, Nalle Puh I-or nalle, Nalle Puh Tiger nalle, Djungelboken nalle eller kanske en Bambi, Stampe eller Lady och Lufsten nalle?

Hos Dreamkids hittar du alltid ett stort urval med nallar. Vi har både små och stora nallar i ett hav med färger och designs. I kategorin kommer du alltid att kunna hitta en nalle till varje tillfälle. T.ex. en födelsedagspresent, en dopspresent eller en snuttefilt till de minsta i familjen. Vi har nallar från Disney Prins / Prinsessor, Disney Nalle Puh, Disney Bilar Blixten McQueen och många flera.

Alla nallar är CE-märkta och godkända till barn. De innehåller inga ftalater eller farliga ämnen. Ofta har nallarna inte några ögon eller delar som kan falla av eller sväljas. De nallar som har ögon eller andra tygdelar är kraftigt påsydda så de inte kan falla av.

Vi har delat upp kategorierna så du enkelt kan hitta precis den Disney nalle du letar efter. Vi har nallar från 15 cm upp till 80 cm. Dessutom har våra nallar mycket bra priser och här hos Dreamkids hittar du nallar i alla färger, former, designs och märken som barnen älskar. Alla våra produkter är 100 % officiella licensvaror, så du får bara äkta varor hos oss.
De små nallarna samt våra snuttefiltar riktar sig till de minsta barnen på 0-3 år. Där våra mellanstora nallar samt större nallar ofta köps som presenter eller som dekoration.

Till de lite äldre barnen har vi de så kallade väskhundarna. Det är en nalle som är gjord som en hund och har medföljande väska. Den typen av nalle är mycket poplär, speciellt bland de unga tjejerna från 3 års ålder.
Hos Dreamkids har vi sålt nallar i många år och våra mest säljande produkter bland kategorin nallar är Disney Nalle Puh, Disney I-or och Disney Tiger nallarna. Vi är mycket glada att hälsa dig välkommen till Dreamkids nalleuniversum.
 

Bamser

Læs mere Skjul tekst