Varför inte göra det roligt och fantasifullt att bada? Med badhanddukar och tvättlappar blir allt till en lek för barnen, och de kommer att älska det. Urvalet innehåller produkter till både flickor och pojkar. Välj en av de häftiga tvättlapparna från Disney Cars Blixten McQueen, Disney Fairies, Disney Princess / Prinsessa eller Hello Kitty, eller kanske en handduk med ett stort motiv med Fairies Tingeling, Cars Blixten McQueen, Nalle Puh och alla de andra kända figurerna från Disney.
Den personliga handduken som kommer att glädja barnet hittar du här hos Dreamkids. Vi har både handdukar och badhanddukar i mängder. Barn tycker inte så mycket om att bada, men om du ger dem en snygg handduk, som samtidigt fungerar som poncho, kommer leken säkert i gång och gör att barnen kan släppa fantasin lös.
 

Disney Handduk & Disney Poncho

Vilken grabb har inte alltid drömt om att vara Spindelmannen? Med en ”Spindelmannen Ultimate Handduk Poncho” förvandlar din pojke sig snabbt till en superhjälte, samtidigt som han torkar sig. På samma sätt kommer varje Hello Kitty fan att älska att dra en av våra Hello Kitty Handduk Poncho över huvudet. Är du flicka och älskar rosa är en Disney Prinsessa / Princess eller Hello Kitty handduk säker helt perfekt.

Till en ung grabb är säkert en Disney Cars Blixten McQueen Handduk eller Spindelmannen Handduk en säker succé.
  Gör barnen glada med deras egen handduk. Handduken kommer att sätta ett leende på läpparna på grund av de söta figurerna. Alla våra licens handdukar till barn, t.ex. Disney, Spindelmannen, Hello Kitty, Star Wars är 100 % godkända licensprodukter – du får bara äkta merchandise hos Dreamkids. Våra vanliga handdukar är normalt 100 x 150 men kan variera lite i storlekarna. Du kan alltid läsa storleken på handduken vid den enstaka produkten.
Vi erbjuder också handdukar som poncho. De här poncho finns i en mängd olika färger och designs. Bland annat Spindelmannen Poncho till de häftiga pojkarna och Hello Kitty, Disney Fairies Tingeling och Disney Princess / Princessa. Det är alltid skönt efter en varm dusch att svepas in i en mjuk handduks poncho.

Förutom våra snygga handdukar till barn erbjuder vi också de mindre handdukarna. Dessa handdukar finns också i en mängd färger och designs. De populäraste är dock Disney Princess / Prinsessa, Disney Cars Blixten McQueen, Nalle Puh och Hello Kitty. De mindre handdukarna kan användas som babyhanddukar eller för att torka fingrarna i.

Tvättlappar med alla dina favoriter. Vi kan inte undgå kategorin tvättlappar till barnen. Små barn blir lätt smutsiga när de äter eller när de är förkylda. Därför har vi glädjen att erbjuda tvättlappar med Disney Prinsessa / Princess, Disney Cars Blixten McQueen, Disney Planes Dusty och Disney Fairies Tingeling. Varför inte göra det lite roligare att bli ren? De här tvättlapparna med barnens favoriter är en succé vid matbordet eller när de badar. Det är nämligen inte alltid lika roligt att tvätta sig omkring näsan och munnen. Så gör det till en lek med våra fantastiska och färgrika tvättlappar i alla de kända märken.

Ska familjen ut en tur till stranden är det roligt för barnen att ha med deras egna personliga handdukar. En Disney handduk kommer säkert att vara snyggt både hemma eller på familjesemestern och ska du bada i havet, så är det mycket lättare för barnen att känna igen deras unika Disney Cars Blixten McQueen Handduk, Disney Nalle Puh Handduk eller Disney Princess Handduk. Hos Dreamkids sätter vi stor vikt vid att kunna erbjuda ett stort urval med Disney handdukar. Till exempel en snygg Disney Princess handduk, Disney Fairies handduk eller Hello Kitty handduk till de unga flickorna är en favorit.

Till pojkarna är en Disney Cars handduk med häftiga Cars Blixten McQueen eller en Spindelmannen Handduk en riktig succé. En Disney handduk är helt speciell, barnen kan nämligen få deras favorit Disney figur med på deras alldeles egna handduk.

En Disney Princess handduk är den perfekta presenten till en äkta liten prinsessa. Alla våra handdukar i Disney, Hello Kitty och Spindelmannen är tillverkade i härligt mjuk kvalitét och ofta i 100 % bomull, som är den absolut skönaste materialet till handdukar. Vid varje Disney, Hello Kitty eller Spindelmannen handduk kan du läsa individuella mått och vilket material som handduken är tillverkad i. Vi är stolta över vårt urval med handdukar i alla de kända märken, i de mest fantastiska färgerna och med design med favorit Disney figurer, Hello Kitty eller Spindelmannen.

Håndklæder

Læs mere Skjul tekst
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden