Haklapp Disney Mickey Mouse 2-st

Sendes samme hverdag ved bestilling inden kl. 14
  • Pris vedStk v. 1 Stk
    125,33 SEK
Størrelsesguide

Storleksguide

Viktigt: Barn och klädstorlekar är mycket olika. Därför ska du alltid läsa informationen på själva produkten angående den individuella storleken om vi t.ex. rekommenderar en større storlek än normalt. Några klädstorlekar produceras i 2 – 4 – 6 år modeller.
Om du t.ex. har ett barn på 3 år, eller som snart fyller 3 år, så bör du för säkerhets skull köpa en storlek 104. Barn är mycket olika byggda i deras kroppar och växer snabbt första åren. 
 
Ålder 2 år 3 år 4 år 5 år 6 år 7 år 8 år 9 år 10 år 11 år 12 år 14 år 16 år
Storleks nr. 92 98 104 110 116 122 128 134 140 146 152 164 179
Bröstmått cm 54 55 56 57 58 61 64 67 70 73 76 82 88
Midjemått cm 51 52 53 54 55 56 58 59 61 62 64 67 70
Höftmått cm 55 57 59 61 63 66 69 72 75 78 81 87 93
Invändig bellängd cm 37 40 44 48 51 55 59 63 66 69 72 78 84
Huvudmått till kepsar och mössor mäts alltid i omkrets.
Dessa mått är inte indelade efter år eftersom storleken är mycket individuellt.
Omkrets Mössor / Kepsar 50 cm 52 cm 54 cm
Skostorlekar – Vi rekommenderar alltid att du beställer skor som är 1,5 cm större än måttet på barnets fot.
 
Skostorleks nr 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Invändigt mått cm 15,5 16,3 16,8 17,6 18,4 18,8 19,2 20,2 20,8 21,3 22 22,8 23,5 24 25
 
1. Höjd
Höjden mäts från topp till tå. Dvs. från huvudet hela vägen ner till golvet.

2. Bröstmått
Måttet mäts omkring bröstkorgen, precis under armhålan.

3. Midjemått
Mäts där midjan mellan bröstkorgen och höfterna är som smalast.

4. Höftmått
Mäts på det ställe på barnets kropp där baken och höfterna är som bredast.

5. Invändig bellängd
Mät från grenen och ner längs benet ner till golvet.

6. Huvudomkrets
Mät runt huvudet, på det bredaste stället. Måttet görs alldeles nära huvudet.

8. Fotlängd
Måttet görs från hälen ner till stortån. Vi rekommenderar alltid att du beställer skor som är 1,5 cm längre än barnets fot. 
+0 mdr CE-märkning 24 x 24 cm.
Lev. Sender 03.01.2019 dage
Læs mere om fragt og levering
Användarvillkor

Handelsvillkor

Var uppmärksam på följande:
-  Presentinpackning 5 SEK (väljs i köpprocessen)
- GRATIS frakt vid köp över 1.000 SEK
- Billig försäkring på frakten från 49 SEK med postpaket
- Obegränsad returrätt

HANDELSVILLKOR:

Följande HANDELSVILLKOR gäller för försäljning av barn- och babyprodukter och annan lös egendom (nedan kallade produkterna) av The Fairytale Company ApS, Hoemvej 35, 4100 Ringsted, Denmark, organisationsnummer 39075482, (nedan kallat Dreamkids)

Beställning:
Alla beställningar ska göras på webbshoppen. Vi tar inte emot beställningar via e-mail, telefonisk beställning eller som kommer med vanliga brev.
Alla pris på webbshoppen är inklusive moms samt övriga avgifter som tull m.m. i Sverige.
Du kan inte förvänta att det medföljer svensk manual till alla våra varor. Där det finns svensk manual kommer vi naturligtvis att skicka med detta i paketet.


Så handlar du hos oss:
För att beställa på Dreamkids.se ska du gå genom 5 steg.

- Hitta den eller dem varor som du vill ha och lägg dem i varukorgen. Gå sedan vidare till kassan.
- Skriv in dina personuppgifter.
- Välj leverans- och betalningssätt.
- Godkänn våra handelsvillkor.
- Kontrollera att alla uppgifter är korrekt och godkänn köpet


Betalning:
Betalar du med kontokort är du alltid säkrad mot missbruk. Datan som du skickar vid köpet med kontokort är krypterad (SSL), och det är därför endast PBS som kan läsa dem. Varken dreamkids.se eller andra har möjlighet att läsa datainformationerna. Beloppet för varorna dras först när varorna skickas från Dreamkids.se. Det kan aldrig dras ett större belopp än det belopp som du godkänt vid beställningen.
I vår webbshop kan du betala med följande kontokort: Visa, MasterCard, Maestro, JCB & American Express, Visa Electron, MasterCard Debit. 
Dessutom kan du betala via. faktura betalning med Klarna.


Leverans:
Dreamkids.se erbjuder 1-3 dage leverans på alla vardagar med Post Nord. I extra pressade perioder (t.ex. jul) kan leveransen bli försenad till nästa dag.

Hämtar du inte ut ditt paket kommer den automatiskt att skickas tillbaka till Dreamkids. Beloppet kommer att dras av från det belopp som vi krediterar tillbaka på ditt konto när vi får tillbaka paketet.

Frakt till Sverige:
Frakten till Sverige kostar 49 SEK och leveransen med Posten är 1-3 dagar.
Risken övergår först när paketet levereras till dig som kund. Det är möjligt att spåra sändningen hela vägen från lagret ut till dig.


1. Obegränsad returrätt av oanvända varor:
Nedanstående villkor gäller ENDAST för obegränsad returrätt av oanvända varor. Vi ger våra kunder obegränsad returrätt förutsatt att varan återvänder ny och oanvänd. Nya regler från EU för näthandel från 14-06-2014 anger att om du har använt varorna och därefter vill returnera dem gäller villkoren i punkt 2. När varorna returneras till oss och du använder dig av din returrätt kan det endast gälla om varorna returneras i samma skick och mängd som när du mottog dem. Den obegränsade returrätten bortfaller därför om du använder varan på ett sätt som minskar varans säljvärde. När du använder returrätten ska du själv betala frakten när du returnerar varan. Om du har köpt en vara via en webbshop i Danmark har du oftast rätt att ångra köpet oavsett anledning. Du ska bara returnera varan till oss i samma skick som när du fick den.  Pengarna sätts tillbaka på ditt konto. Du ska därför alltid upplysa oss om ditt kontonummer och ordernummer när du returnerar varor tillbaka till oss.
 
2. 14. Returrätt av använda varor
Enligt en ny EU-lag från 14-06-2014 har du som konsument nu möjlighet att returnera varor som du använt eller öppnat förpackningen till. Vi ska ta emot din returpaket inom 14 dagar efter att du fick leveransen. Du står själv som kund för alla omkostningar vid returneringen. Det är också du som kund som betalar för värdeminskningen (förminskning av varans värde pga användning eller öppnad förpackning). Sedan avgör vi vad din använda vara är värd, enligt exemplet här nedanför.

Exempel:
Kund X köpet en Disney handduk till 149 kr. X har tvättat och använt handduken ett par gånger. X ångrar sitt köp och returnerar handduken inom de 14 dagarna. Dreamkids går därefter in på en offentlig sida, som handlar med försäljning av använda handdukar, och gör en värdering baserat på 3 olika exempel och räknar därefter ut ett genomsnittspris. Genomsnittspriset baserat på de 2-3 exemplen är det priset som vi returnerar tillbaka till dig. Om genomsnittspriset på en begagnad Disney handduk är 35 kr, kommer vi att kreditera tillbaka 35 kr till ditt konto.

Vi ber våra kunder att inte hänvisa till detta vid retur av använda varor efter prisminskningen är mycket stor på använda produkter till barn. Du ska själv betala varans värdeminskning samt returfrakten.


Om något är fel på varan (returrätt):

När du handlar på Dreamkids.se har du naturligtvis alltid 24 månaders returrätt. Det betyder att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller avdrag på priset, beroende på den konkreta situationen. Reklamationen gäller inte för vanligt slitage / användning av en vara. Det är naturligtvis ett krav att reklamationen är acceptabel och att felet inte uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller av annan användning som ledde till skadan uppstod.

Hur snabbt ska jag reklamera?:
Du ska reklamera inom "rimlig tid" efter det att du upptäckt felet på varan. Om du reklamerar inom två månaders tid, efter att du upptäckt skadan, kommer reklamationen alltid att anses vara i rätt tid.

Informasjon om oppreisning
Hvis du er en borger av et EU-land Annet Enn Danmark, kan du klage via Europakommisjonens online klage portal. Klager fremlagt her - http://ec.europa.eu/odr. Innlevering av en klage delta i vår e-post adresse info@dreamkids.se.

Retur ersättning:
Du har obegränsad returrätt hos Dreamkids.se förutsatt att varan är ny. Det betyder att du kan skicka varor tillbaka och få krediterat tillbaka hela beloppet inkl. frakten. OBS : Fraktkostnaden som krediteras är Dreamkids frakt. Om du har beställt flera varor på en order och endast returnerar en vara, betalas frakten inte tillbaka. Frakten betalas heller inte tillbaka om du har fått din beställning fraktfritt. Du ska alltid skicka med ditt ordernummer med returen, och beskriva klart och tydligt att det handlar om en returnering. Vi krediterar alltid tillbaka beloppet tillbaka på det kortet som du använde för att handla med vid köpet.

När du ångrar köpet tillbakabetalas köpsumman tillbaka till dig genom en överföring till din bank.

Vår Adress:
Dreamkids
Hømvej 35
4100 Ringsted
Denmark

Vad gör vi med dina personuppgifter (personpolitik)
För att du ska kunna beställa från Dreamkids.se behöver vi följande uppgifter:

- Namn
- Adress
- Telefonnummer
- E-mail adress
 
Vi registrerar endast dina personuppgifter för att kunna leverera varorna till dig.
Personuppgifterna registreras hos Dreamkids.se och förvaras i fem år.
Därefter raderas uppgifterna.
När vi tar emot personuppgifter via vår webbsida ser vi alltid till, att det sker genom ditt konkreta samtycke, så att du alltid är informerad om precis vilka uppgifter som samlas in och varför.
Dreamkids direktör har tillgång till upplysningarna som registrerats om dig.
Vi förvarar inte kunduppgifterna som krypterad information.
Vi överför inte kunduppgifterna som krypterad information.
Uppgifterna som anges till Dreamkids.se blir aldrig skickade eller sålda vidare till en tredje part, och vi registrerar aldrig känsliga uppgifter om din person.
 
När du är registrerad hos Dreamkids.se har du alltid lov att protestera mot registreringen.
Du har också alltid rätt till att få upplyst vilken information som är registrerad om dig. Mera information om lagar och regler angående Personuppgiftslagen, och ärenden angående detta, kan ställas till Dreamkids.se via e-mail info@dreamkids.se

Cookies:
På Dreamkids.se använder vi cookies för att kunna optimera webbsidan och funktionaliteten, och därmed ha möjlighet att göra besöket så enkelt och bra som möjligt för dig.
Du kan alltid när som helst radera alla cookies från din dator.
Hur du gör beror på vilken webbläsare du använder. Vi använder 3: e parts cookies för vår marknadsföring.

Nyhetsbrev: 
Om du har accepterat nyhetsbrev kan Icompany Aps skicka nyhetsbrev

Logstatistik:
Vi använder logstatistik på Dreamkids.se vilket betyder att ett statistiksystem samlar upp information för att ge ett statistiskt bild på hur många besökare vi har, var de kommer från och var på webbsidan de hoppar bort m.m.
Logstatistiken används endast för att optimera och göra förbättringar på Dreamkids.se

Barn och unga under 18 år:
Du måste ha fyllt 18 år för att få lov att beställa på Dreamkids.se. Är du under 18 år ska du ha dina föräldrars godkännande.

På lager
SKU:  LAMWS133223