Måndagen - torsdagen 09:00 - 11:00
Fredagen 09:00 - 11:00
Lördagen-Söndagen (Helgdagar) Stängt
Eller skriva på info@DreamKids.se
 
Kom alltid ihåg din beställning / faktura nr. Genom att kontakta den rådande ordningen.
 

FAQ - Vanliga Frågor?

Hur tillbaka min produkt till DreamKids?
Det erbjuder 365 dagars returrätt på alla produkter som köps från DreamKids.se d.v.s. produkten måste ha tillbaka 365 dagar efter det att du har fått din produkt från oss. När produkten returneras till oss och du alltså använda din ångerrätt, kan detta endast ske om produkten återlämnas i samma skick som när du fick den. Rätten till bortfaller abstinens Därför, om du använder produkten och därefter kan inte säljas som ny. När du använder denna rättighet, måste du betala returfrakten.
När vi sätter tillbaka pengarna du får tillbaka beloppet inclusive. belastningen på din beställning. Återvänder bara en produkt av en stor order returneras frakt inte. Om du har beställt mer än 1000 kr. Och fick fri frakt returneras fraktbeloppet.

 
För återvändande och annonserar du måste alltid ge.


Namn
Beställningsnr. / Faktura nr

Returadress:

DreamKids
Højvangen 15A
3480 Fredensborg
Danmark

Jag vill byta mitt produkt, kan jag?
På Dreamkids.se vi kommer byta din produkt med ett leende, bara se till att returnera dem till oss i samma skick som när du köpte den. Då kan vi ersätta den bara och skicka tillbaka det till helt GRATIS. Kom ihåg att berätta vad du vill att utbytta och ordning eller faktura inte. Det finns skillnader i det belopp som vi behöver ditt kontonummer. För att sätta skillnaden beloppet till. Eller om du vill ha en dyrare objekt, kommer du att bli kontaktad om. betalning av skillnaden beloppet när vi får det gångna tillbaka objektet. TÄNK PÅ att du har obegränsad och gratis utbytesservice på Dreamkids.

Kan jag ändra ordningen efter order?
Om du vill ändra din beställning, är det mycket viktigt att kontakta oss så snart som möjligt via info@dreamkids.se, packar vi posten regelbundet under dagen, och din beställning är packad klar och du har fått ett e-postmeddelande och sändning har ägt rum, vi kan inte ändra ordningen.


Produkten jag vill är utsåld?
Ibland populärt produkter slutsålda. Den populära produkt, försöker vi naturligtvis att komma tillbaka eller ett bra alternativ. Så är en produkt som säljs ut skicka ett mail till oss så att vi snabbt kan svara om det eller ett alternativ kommer i lager inom kort.

Måste jag betala tull på varor?
Du behöver inte betala tull och skatter på order levereras i Sverige. Om din beställning levereras i länder utanför EU kan förfallna tullar och skatter. Tullar och skatter kan variera från land till land, och kontakta alltid din lokala tullkontor för ytterligare information, är kostnaden alltid innehas av köparen.


Produkt jag köpte är nu till Rea, kan jag få tillbaka mellanskillnaden?
Vi uppdaterar vår sajt dagligen med nya produkt DreamKids.se alltid mycket konkurrenskraftiga priser och hålla kampen ånger och försäljning. Vi kan inte kompensera för differensbeloppet på en redan köpt produkten. Priset på en produkt är den du accepterade upp tidpunkten för köpet.

 
Användarvillkor
Vi uppmanar alla våra kunder att läsa våra villkor innan du köper.

 
FAQ:

Hur snabbt avsändare i min produkt?
Alla orderingången vardagar före 13.00 skickas samma dag med Post Nord.

 
Vad är kostnaden för frakt
Vi har en fast lav fragtpris på 49 SEK. i Sverige, beställningar över 1000 SEK kommer att levereras gratis


Hur lång tid tar det att få mina pengar tillbaka?
Returer och klagomål ärenden skyndsamt får vi din förfrågan eller ditt returen. Det kommer att vara ungefär gå 4-5 bankdagar innan beloppet på ditt konto.

 
Hur man annonserar över min produkt ?
Om du är otur att få en produkt som är defekt av någon anledning, kontakta info@dreamkids.se. Därefter hanteras din ansökan fallet med DreamKidss tjänsten.


I vilka länder kan jag få mina varor levereras?
Vi levererar i Sverige.


hur snabbt svarar via e-post ?
Varje vardag vi svarar oftast inom några timmar på info@dreamkids.se

Âr dina priser inklusive moms
Ja, alla våra priser inklusive moms.