[[CATEGORYNAME]]
Här på sidan hittar du de fantastiska Disney Böcker, Målarböcker och Målarlådor. T.ex. Nalle Puh, Törnrosa, Lejonkungen, Bilar Blixten McQueen och många flera. Vad kan vara trevligare än att sitta ihop och läsa bra böcker samtidigt som regnen trummar mot rutan? Böcker älskas av alla åldersgrupper. De minsta njuter av att se på de vackra bilderna och drömma sig bort i historien. När de ska lära sig de första orden är böckerna i kraftigt papper helt fantastiska, så de kan tåla att bli bläddrat i otaliga gånger när barnen ska upprepa alla de nya orden de har lärt sig.

[[Produktgruppe mellemside skabelon]]
Disney böcker har ofta en speciell dragningskraft eftersom de flesta barnen känner igen och älskar figurerna. Tycker du och dina barn om kreativitet, så kan målarböcker och målarlådor ge många timmars underhållning. Ofta behöver barnen bara lite inspiration för att komma igång med att börja rita. Här blir målarböckerna en bra lösning eftersom barnen får rätt inspiration och samtidigt tränar sina motoriska funktioner och färgläggning inom linjerna. Målarböcker är härliga! Uppgiftsböcker där barnen kan träna på siffror och bokstäver är också alltid en säker hit hos dom som ska eller precis startat i skolan. Varför inte utforska alfabetet tillsammans med hjältarna från Star Wars eller räkna lite ihop med Hello Kitty? Det gör det bara roligare för barnen.
 

Böcker och högläsning av dessa skapar trevliga minnen och de är alltid en bra språngbräda till att få ett bra snack. T.ex finns det bra element i Nalle Puh böckerna som bland annat passar bra till en samtal om hur man är en god vän. Disney böckerna är ofta de första böckerna som barnen presenteras för. Det beror nog helt enkelt på att det är några riktigt bra historier som man aldrig tröttnar på. Disney böckerna ger kort sakt god grund till många underhållande timmar och samtal om vad som händer på bilderna och i historierna. Det fantastiska med målarböckerna är, förutom inspirationen, att barnen plötsligt själv kan bestämma om Nalle Puh ska vara blå eller grön, och om Askungen ska ha en fantastisk lila klänning på sig! Hos Dreamkids älskar vi målarböcker och skickar alltid en kreativ tanke med när en av våra målarböcker hittar ett nytt hem  Vi har målarböcker till de helt små barnen som älskar Nalle Puh och till hela landets prinsessor som ska ha målarböcker med Disney Princess och till alla de häftiga racer pojkarna som gillar Bilar Blixten McQueen. Disney böcker är på flera sätt med att skapa grunden för drömmar och inlevelse hos barn. Genom många har Disney böckerna varit väl använt över hela världen. Böckerna väcker minnen hos vuxna, eftersom nuvarande generationer har vuxit upp med Disney film, böcker, leksaker och mycket mera. Disney är kända för sina klassiska äventyrsböcker, Askungen, Törnrosa, Bambi, Lejonkungen och på senare år Disney Bilar Blixten McQueen, Disney Flygplan, Prinsessan Sofia och många flera. Glöm aldrig bort hur trevligt det är med högläsning från en riktig bok. Trivsel och närvaro som kommer från en riktig bok kan du inte få genom sociala online media i dag. Dert är för vi hos Dreamkids är mycket glada att erbjuda ett stort urval av våra klassiska Disney böcker men också många av de nyaste äventyren i riktig bokform. Kalla oss gärna gammeldags, men om du tänker tillbaka på din barndom och hur dina föräldrar eller mormor och morfar väckte Disney magin genom högläsning och från de vackra visuella bilderna. Håll fast vid den tanken ett ögonblick, och sedan kommer du inte tvivla på att de klassiska böckerna kan någon som tekniken inte kan i dag. Ge ett barn möjlighet att utveckla sig kreativt med en målarlåda med deras favoritfigur, Hello Kitty, Spindelmannen eller en av de kända Disney figurerna, Bilar Blixten McQueen, Mimmi Pigg, Musse Pigg och många flera. Vi erbjuder också en mängd målarböcker. Målarböcker innehåller ibland några uppgifter eller klistermärken, så läs noga om de individuella beskrivningarna vid böckerna. Att måla och rita är en stor del av barnens kreativa utveckling. Här kan barnen utveckla sig kreativt, samtidigt som de lär sig att känna igen färgerna. Det är både stimulerande och sunt för barn i alla åldrar att rita och måla. Ge barnen möjlighet att måla sin favoritfigur i alla de vackra färgerna som vi erbjuder i våra fina målar och ritningspaket här på sidan.

Bøger & Malesæt

Læs mere Skjul tekst